Party-uri și noutăți culinare de încercat prin București

Funky Resto-Bar
30 March
0 Comments
Stiri
Back to albums

Party-uri și noutăți culinare de încercat prin București

Tartarul cu somon „duo” și sos de fructe de pădure la Funky
Resto bar-ul Funky din Dorobanți arată bine, are vibe pozitiv și, de ceva timp, are meniu nou. Din ce am gustat aici, tartarul de somon mi s-a părut o combinație interesantă, gustoasă, cu somon preparat în două feluri: afumat în casă și gravlax (marinat în suc de sfeclă) combinate cu sos de fructe de pădure.

Primul strat de somon e condimentat și afumat în casă cu rumeguș, lemn de brad și cimbru, urmează somonul marinat cu suc de sfeclă, sare și zahăr, amestecat pe farfurie cu căpșuni, afine și dressing de lămâie, iar deasupra, vine ultimul strat proaspăt – zuchinni și castravete julienne, cu germeni de mazare și flori comestibile (35 lei/300g).

Mai au și niște cigarette borek bunuțe – sunt niște rulori orientale (de patiserie) calde umplute cu brânză cu fulgi de chilli (30 lei/300g), un biban bun cu polenta și parmezan, câteva salate interesante. Meniul e diversificat – internațional are și platouri orientale combinate, și feluri din pește, vită, paste, câteva asiatice și deserturi.

Sursa articol: http://vinul.ro

Back to albums
You may also like
Fara comentarii

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.