Conceptul Funky Lounge

Funky Lounge Resto-Bar este rezultatul unui vis. Ne-am nascut in sud, am evoluat in nord, dar am simtit ca trebuie sa aducem si in centrul orasului stilul si vibratia Funky.  Al treilea concept din portofoliul Funky Lounge s-a nascut din melanjul intre experienta unor petreceri memorabile si cultul pentru gastronomie.  Pentru clientii casei, Funky Lounge Resto-Bar e doar un pas firesc in evolutia brandului, spre o zona mai rafinata, mai relaxata, mai armonioasa.

Pentru toti cei care nu ne cunosc sau doar au auzit de noi, este ocazia ideala de a explora un spatiu nou, urban, cameleonic, minunat pentru cafeaua de dimineata, ori pentru un pranz relaxant sau o cina gustoasa, pentru petreceri electrizante cu DJ-ul nostru rezident sau pur si simplu pentru seri de socializare cu cei dragi, in compania unor vinuri excelente.

Arunca o privire in

Meniu

AICI

Inchiriere local

Doriti sa planificati un eveniment fabulos? Noi avem toate ingredientele de care aveti nevoie: un local extraordinar, o bucatarie rafinata, un DJ funky. Documentati-va mai jos despre locatia noastra si facilitatile funky lounge ce va vor creea evenimentul memorabil.

Vrei sa planifici un eveniment fabulos?

Detalii

AICI

Articole recente